Ga naar de inhoud

Vandaag nog 3 plekken beschikbaar

Escaperoom Emmen scoort een 9,5 na 386 beoordelingen

Escaperoomrooms bij Assen Escapes
OLYMPISCHE SPELEN

DURF JIJ HET AAN?

hollywood
Hollywood

Welkom in Hollywood. Jullie gaan aan de slag bij de opnames van Breakfast at Tiffany’s, een echte Hollywood klassieker. De vorige assistenten zijn spoorloos verdwenen, dus jullie zijn de vervangers! Maar de regisseur neemt natuurlijk niet zomaar genoegen met iedereen. Hij gaat jullie kennis over Hollywood testen en heeft verschillende opdrachten klaargezet.

 Zorg er uiteindelijk voor dat 

de filmset weer in de originele positie staat, zodat ze door kunnen gaan met de filmopnames.. En die starten weer in 60 minuten.. Succes!

bartje
Bartje

Jullie gaan terug naar de jaren ‘60, naar het huis van Bartje Bartelds. Hij is een boerenjongen van 12-jaar oud die heel erg houdt van kattenkwaad. Kennen jullie zijn bekende uitspraak ook?

Vader is niet zo blij met de opstand van Bartje en heeft hem straf gegeven. Vader heeft een takenlijst opgesteld met klusjes die binnen 60 minuten voltooid moeten zijn, want dan moet Bartje naar bed. 

Zorgen jullie ervoor dat Bartje op tijd kan gaan slapen? Dan kunnen jullie, terwijl iedereen slaapt, het blik met bruine bonen stelen, zodat er morgen in elk geval GEEN bruine bonen op het bord liggen.

motor pak
TT Assen

Vandaag maakt Rossi zijn comeback! Jullie willen net zo goed als hem worden en gaan strijden in de MotoGP. Daarvoor heb je natuurlijk eerst een racelicentie nodig. Die licentie kan je halen in het kantoor van Jan de Groot, de baancommissaris van het TT-circuit. Maar daarvoor moeten jullie eerst verschillende opdrachten uitvoeren.

Als de licentie bemachtigd is, mogen jullie op baan verkenning en uiteindelijk sleutelen aan jullie eigen rode motor. Dan is het zo ver.. De grote race begint! Zorg ervoor dat jullie als eerste over de finishlijn komen, gevolgd door Valentino Rossi op de blauwe motor. Tot slot heeft Marquéz zijn dag niet en wordt derde.

Sprookjes
Sprookjes

De gebroeders Grimm zijn druk bezig met het schrijven van een nieuw sprookje, totdat de magische inktpot omvalt…

Alle sprookjes zijn door elkaar gehaald en jullie hebben de taak om de bekende elementen weer bij het juiste sprookje te plaatsen. Hiervoor hebben jullie 60 minuten de tijd.

Zorgen jullie er voor dat elk sprookje weer compleet wordt?

Inspiratie

Wanneer kom jij het mysterie oplossen?

Welke uitdaging je ook kiest, je gaat op reis naar een geweldige ervaring. Lukt het jou om binnen de tijd alle geheimen te ontrafelen?

Ga de uitdaging aan! Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Ontrafel alle geheimen.