Ga naar de inhoud

Vandaag nog 3 plekken beschikbaar

Escaperoom Emmen scoort een 9,5 na 386 beoordelingen

Koninklijke munt
Aantal: 4 tot 8 personen
Tijd: 90 minuten
Thema: Overval
Min. leeftijd: 12 jaar
Moeilijkheid:
Vanaf €110,-

[ameliastepbooking category=1]

kluis escape room
HET VERHAAL

Koninklijke Munt

Ontsnap jij met 2,4 miljard euro?

Vijf maanden lang hebben we ons voorbereid om de grootste overval uit de Spaanse geschiedenis te gaan plegen. We gaan de Koninklijke Munt van Spanje infiltreren en vervolgens innemen. We zullen niks stelen, we gaan zelf ons geld drukken. Dit maakt ons geen dieven, maar helden! We zullen de moderne Robin Hood genoemd worden. Iedereen zal denken; waarom heb ik hier niet aan gedacht?

De professor, het brein achter dit meesterplan, heeft het hele plan tot in de puntjes voorbereid. De bedoeling is dat jullie de koninklijke munt gaan verlaten met maar liefst 2,4 miljard euro! Dit zal geen gemakkelijke klus zijn. Enkel door middel van opdrachten te voltooien zal dit doel bereikt kunnen worden.

Elf dagen zijn al verstreken om de maximale buit van 2,4 miljard gedrukt te krijgen. Jullie lopen tegen het einde aan, echter kan de professor niet langer tijd rekken. Jullie hebben nog 90 minuten de tijd om het meesterplan te voltooien, voordat de Spaanse politie, ‘La Polizia’, gaat binnenvallen. Tijd is geld!

Aan jullie ‘overvallers’ de taak om dit uitgekiende plan op te volgen en jullie weg naar eeuwige vrijheid wordt geopend!

Wanneer kom jij de Koninklijke Munt overvallen?

Welke keuze je ook maakt, deze reis gaat je niet in de rode overall zitten!

Ga de uitdaging aan! Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Ontrafel alle geheimen.