Ga naar de inhoud

Vandaag nog 3 plekken beschikbaar

Escaperoom Emmen scoort een 9,5 na 386 beoordelingen

OLYMPISCHE SPELEN

DURF JIJ HET AAN?

wildland dierentuin
Wildlands Emmen

WILDLANDS ADVENTURE ZOO EMMEN (DIERENTUIN EMMEN)

WERELDREIS IN ÉÉN DAG

Ontdek per boot of te voet de jungle en maak kennis met de olifantenfamilie. Spot neushoorns en giraffen van heel dichtbij tijdens je trucksafari over de savanne. Bezoek het nieuwe Raccoon Creek, ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Kom naar WILDLANDS en maak een wereldreis in één dag

Urban Grnd
Urban Grnd
Urban Jump is uitgebreid tot een volwaardige activiteiten centrum onder de nieuwe naam Urban GRND. Je kan er naast de vele verjaardagsfeestjes nu ook terecht met je collega’s van werk dus een leuk team- bedrijfsuitje organiseren of gewoon met je vrienden en familie genieten onder een genot van een hapje en drankje. Al met al van klein tot grote groepen is geen enkel probleem!
Ben je nieuwsgierig? Want we hebben nu echt heel veel nieuwe activiteiten toegevoegd. Voor de zomervakantie zelfs een nieuwe ALL-IN EXPERIENCE formule.
Foto copyright: Urban Grnd
Kamp Westerbork
Kamp Westerbork

In Herinneringscentrum Kamp Westerbork krijg je een beeld bij wat er in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog is gebeurd. Vanaf deze plek werden Joden gedeporteerd. Die geschiedenis is nadrukkelijk voelbaar door persoonlijke verhalen in tentoonstellingen en filmbeelden. Je kijkt naar tekeningen van spelende kinderen, je leest een briefje met een afscheidsgroet dat iemand uit de trein wierp. Het museum, het kampterrein, de beeldentuin; maak je op voor een indringend bezoek.

Indrukwekkende geschiedenis

Meer dan honderdduizend slachtoffers. In het museum zijn hun namen geprojecteerd. Buiten op het kampterrein hoor je de namen. Elke dag klinken ze hier. Om nooit te vergeten. Het kampterrein is vanaf 2014 opnieuw ingericht. Je ziet originele barakken staan. De woning van de kampcommandant. En het sprekende beeld van het Nationaal Monument Westerbork: de restanten van de oude spoorlijn met de omgebogen rails. Breng je een bezoek aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork dan word je zeker geraakt door het verleden dat ineens heel dichtbij lijkt.

Foto copyright: Kamp Westerbork

 

Westerbergen
Westerbergen entertainment centrum

Wat is er te doen in het entertainment centrum?

Kom samen met je familie, vrienden of collega’s. Wij zorgen voor de rest! Van jong tot oud, je beleeft het allemaal bij het Westerbergen Entertainment Centrum. Leef je uit in het indoor klimbos, welke geschikt is voor kinderen vanaf vier jaar. De ervaren klimmers kunnen zich na een korte instructie uitleven bij Clip ‘n  Climb! Verleg je grenzen en ga de uitdaging aan op 14 uitdagende klimwanden! Of ga bowlen op onze super vette hyperbowlingbaan. Wie van jullie gooit de meeste strikes?! Combineer jouw activiteit met een hapje en drankje in onze gezellige sportsbar! Op de schermen rondom de bar volg je live jouw favoriete voetbalwedstrijd of Formule 1 race.
Foto copyright: Westerbergen

 

Museum
Drents Museum in Assen
Het Drents Museum inspireert jong én oud met verhalen over archeologie, kunst en geschiedenis. Het Drents Museum is beroemd om haar grote internationale tentoonstellingen zoals Het Terracotta Leger van Xi’an, De Dode Zeerollen, Maya’s, Peredvizhniki, The Great Liao, The American Dream, Iran – Bakermat van de Beschaving en Sprezzatura, Vijftig jaar Italiaanse schilderkunst (1860-1910).

Foto copyright: Drents Museum

Inspiratie

Wanneer kom jij het mysterie oplossen?

Welke uitdaging je ook kiest, je gaat op reis naar een geweldige ervaring. Lukt het jou om binnen de tijd alle geheimen te ontrafelen?

Ga de uitdaging aan! Lukt het jou om binnen de tijd te ontsnappen? Ontrafel alle geheimen.